Agribusiness seminar en netwerkbijeenkomst EZ-Landbouwraden 2015

9 Feb 2015

Kom in contact met de landbouwraden. Dat kan tijdens de Agribusiness seminar en netwerkbijeenkomst EZ-Landbouwraden 2015.

De doelgroep van deze dag is het agro-gerelateerde Nederlandse (mkb-)bedrijfsleven dat internationaal actief is of dat wil worden. Het event is een uitstekende gelegenheid om u te informeren over kansen en ontwikkelingen in verschillende delen van de wereld. U kunt in gesprek met onze landbouwraden ! die wereldwijd werkzaam zijn op de Nederlandse ambassades.

Het ministerie van Economische Zaken ondersteunt via het netwerk van landbouwraden Nederlandse bedrijven in de agrarische sector bij hun internationale ambities.

Programma

De bijeenkomst bestaat uit regioseminars en wordt afgesloten met een agribusiness netwerkbijeenkomst. ’s Middags kunt u deelnemen aan diverse regioseminars. Hier krijgt u informatie over ontwikkelingen en kansen voor de agribusiness in de diverse regio’s in de wereld. De landbouwraden en andere sprekers gaan in op de laatste ontwikkelingen. Zij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden voor internationaal ondernemen. U bent van harte welkom deel te nemen aan deze seminars.

De Agribusiness netwerkbijeenkomst begint om 16:30 uur in aanwezigheid van staatssecretaris Sharon Dijksma van het ministerie van Economische Zaken.

Informatiemarkt

De agribusiness netwerkbijeenkomst is in de vorm van een informatiemarkt. De landbouwraden zijn ingedeeld op regio. Elke landbouwraad heeft zijn eigen unit. Zo is iedereen gemakkelijk te vinden. Bij de units kunt u met hen spreken over ontwikkelingen op agrarisch handelsgebied, buitenlandse markten, handelsbemiddeling en internationaal landbouwbeleid.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van RVO.

  • Wanneer: maandag 09 februari 2015
  • Waar: Rotterdam