BioBased Economy Event- Thema ‘Verbinden Agri en Chemie’

20 Okt 2014

Maandag 20 oktober vindt in Assen het Biobased Economy Event 2014 plaats, gezamenlijk met de Landelijke Netwerkbijeenkomst Biobased Economy van het Ministerie van Economische Zaken. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. Met een sterk en uitdagend programma biedt Noord-Nederland deze dag het podium aan nieuwe ontwikkelingen, concrete projecten en investeringskansen in een groeiende sector. Het thema van de dag is ‘Verbinden Agri en Chemie’.

We hebben voor u een dagprogramma met inspirerende sprekers en informatieve themasessies samengesteld. Bovendien is er volop de gelegenheid om uw netwerk te verbreden en te verdiepen. Een greep uit het programma:

  • Opening door Ard van der Tuuk, gedeputeerde provincie Drenthe en Gert Jan Euverink, Hoogleraar Rijksuniversiteit Groningen.
  • In gesprek met: Emmo Meijer, Directeur R&D FrieslandCampina, Rein Willems, Oud Shell Topman; Louise Vet, Directeur Nederlands Instituut voor Ecologisch Onderzoek; Johan Sanders, Emeritus Hoogleraar Wageningen UR, valorisatie plantaardige productieketens.
  • Tien themasessies in twee rondes over actuele ontwikkelingen in de Biobased Economy.
  • Elevatorpitches van innovatieve projecten en bedrijven.
  • Presentatie publieksboek BBE Alle Bruggink, Emeritus hoogleraar Radboud Universiteit Nijmegen. Overhandiging van het boek aan Jan Nieuwenhuis, Directeur Biobased Economy, Ministerie van Economische Zaken.
  • Informatiemarkt en matchmaking om (1-op-1) in contact te komen met andere deelnemers.

Kijk, luister en debatteer mee! Ontmoet ondernemers, beleidsmakers en kennisontwikkelaars uit de agro-, food-, chemie- en energiesector en kom op 20 oktober van 9.30 -17.30 uur naar Theater de Nieuwe Kolk, in Assen. Deelname is kosteloos, maar het is wel noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt.

Programma
Het volledige programma en meer informatie over de verschillende programmaonderdelen vindt u op www.bbe-event2014.nl.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Heeft u vragen e-mail ons dan op info@bbe-event2014.nl.

  • Wanneer: maandag 20 oktober 2014
  • Waar: Theater De Nieuwe Kolk, Assen