Handelsmissie Oeganda

20 Mrt
t/m
25 Mrt

Van 20 t/m 25 maart 2016 organiseert de NEC in samenwerking met de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en de Nederlandse ambassade in Kampala een handelsmissie met individuele matchmaking voor de Nederlandse Agro sector. Dit is ontstaan naar aanleiding van het kansenrapport ‘kansen in Oeganda’ welke afgelopen oktober is gepubliceerd door de lokale consultant SMJR. Gezien de groeiende vraag naar equipment voor zowel de landbouw als veeteelt sectoren, wordt middels onderstaande reis de kans geboden om direct in contact te komen met lokale potentiële afnemers.

Meer informatie over deze reis is bijgesloten in de bijlage.

De missie zal bestaan uit een aantal collectieve elementen en individuele afspraken. Collectief zullen bijvoorbeeld diverse bezoeken plaatsvinden aan publieke organisaties en vooraanstaande bedrijven, presentaties en zijn er verschillende netwerkmomenten.

Gedurende de missie wordt u verder direct aan lokale (mogelijke) Oegandese partners gekoppeld middels een individueel matchmakingsprogramma.
Voorafgaand aan deze missie zal dan ook een persoonlijke intake plaatsvinden in Nederland, zodat onze lokale Oegandese partner precies weet wat uw matchmakingswensen zijn voor de Oegandese markt en zo een programma op maat op kan zetten voor iedereen.

  • Wanneer: zondag 20 maart tot en met vrijdag 25 maart 2016
  • Waar: Oeganda