Praktijkdag Bio-energie

18 Jun 2015

Donderdag 18 juni 2015 vindt de 10e Praktijkdag Bio-energie van RVO.nl plaats in de Apenheul te Apeldoorn. Waar liggen de kansen voor Nederland in de bio-energie? En is er perspectief op succesvolle business cases? En hoe kunnen bio-energie en biobased economy elkaar versterken? Op deze vragen en meer krijgt u antwoord. Meld u nu aan en laat u inspireren door ondernemende sleutelfiguren en marktpartijen in de bio-energie en de biobased economy die oog hebben voor de kansen van het gebruik van biomassa.

Programma

De dag begint met excursies naar locaties in de omgeving van Apeldoorn, bijvoorbeeld naar Attero Wilp. Dit bedrijf biedt duurzame oplossingen voor GFT afvalstromen. Of breng een bezoek aan kringloopboerderij ECOFERM, waar restproducten van de intensieve veehouderij (mest, ammoniak, CO2 en warmte) worden gebruikt voor de productie van algen, kroos, biogas, elektriciteit, warmte en schoon water. Laat u rondleiden, inspireren en enthousiasmeren. Bij terugkomst van uw excursie staat in de Apenheul een biologische lunch voor u klaar.

Lezingen van sleutelfiguren in de bio-energie

Tijdens het plenaire middagprogramma geven duurzaam ondernemer Aart van Veller en Merei Wagenaar van het Ministerie van EZ (Energie en Duurzaamheid) hun visie op de kansen voor bio-energie in de biobased economy. Bert Stuij (RVO.nl) is uw dagvoorzitter, hij leidt het plenaire gedeelte van de Praktijkdag Bio-energie 2015. Daarna volgt verdieping in de verschillende deelsessies. De dag sluiten we met elkaar af tijdens een netwerkborrel.

U kunt het volledige programma terugvinden op www.praktijkdagbioenergie2015.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Kosten

Deelname aan de Praktijkdag Bio-energie kost € 175,- exclusief 21% btw. U ontvangt hiervoor na aanmelding een factuur. Wij vragen u vriendelijk de factuur binnen de gestelde termijn te betalen.
Mocht u na inschrijving onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u uiteraard een vervanger sturen. Kosteloos annuleren kan tot 8 mei 2015. Na deze datum is er helaas geen restitutie van deelnemersgelden meer mogelijk.

Vragen

Heeft u vragen over het programma of over uw registratie? Neem contact op met de organisatie van de Praktijkdag via info@praktijkdagbioenergie2015.nl of (030) 275 96 29.

  • Wanneer: donderdag 18 juni 2015
  • Waar: De Apenheul te Apeldoorn