Doet u mee? Met elkaar benutten we de  kansen voor een agro & foodsector die modern en renderend is, die schoon en efficiënt produceert en die in balans is met de natuurlijke en sociale omgeving.

Voor een belangrijk deel betekent dat: blijven acteren zoals we van elkaar gewend zijn. Innovatief, gericht op ontwikkeling als partner en met gevoel voor de omgeving. Om kracht te ontwikkelen is het belangrijk dat ondernemers, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties de AgroAgenda steunen.  Als ambassadeur kunt u er aan bijdragen om de noordelijke ambities te helpen realiseren. Hoe? Door netwerken, expertise en middelen op een verstandige manier te ontsluiten en te combineren.  Dat vraagt om een bijdrage aan kennisontwikkeling en gezamenlijke profilering.

Als ambassadeur van de AgroAgenda hebben we u nodig! We horen dan ook heel graag van u welke bijdrage u, als ambassadeur van de AgroAgenda, kunt leveren aan de verdere ontwikkeling van de AgroAgenda. Dat kan door een mail te sturen naar Eisse Luitjens via luitjens@greenlincs.nl. We horen graag van u!

Dit zijn de ambassadeurs van Greenlincs: