BeterBio.nl succesvol met online verkoop biologische producten

Het in Leek gevestigd BeterBio.nl verspreidt dagelijks zo’n 1.500 pakketten biologische producten over heel Nederland. Het bedrijf werd tweeëneenhalf gelden opgericht en telt inmiddels 20 werknemers.

Op de website BeterBio.nl kunnen klanten voor 12 uur ’s middags groenten, fruit, brood en zuivel bestellen, zowel vers als geconserveerd, maar allemaal biologisch. Het Leekster bedrijf bestelt de producten vervolgens bij zijn leveranciers en zorgt ervoor dat klanten hun bestelling nog de volgende dag in huis hebben.

Het succes is voor een deel te danken aan een innovatief inpaksysteem dat het bedrijf zelf ontwikkelde. Met behulp van een beeldscherm en LED-lampjes kunnen de orders gemakkelijk en snel worden samengesteld. Het bedrijf streeft naar een foutpercentage van nul procent en zit daar momenteel met 0,2 procent behoorlijk dichtbij.

Volgens de oprichters is er nog volop groei mogelijk. Het bedrijf sluit de mogelijkheid dan ook niet uit dat er in de toekomst meerdere vestigingen geopend zullen worden. Nu al is BeterBio.nl op zoek naar franchisenemers.

Bron: Leeuwarder Courant