Oproep aan Nederlandse bedrijven: geef je op voor de Ag Innovation Showcase in Amerika

Nederlandse bedrijven die de kans willen krijgen te pitchen tijdens de prestigieuze Ag Innovation Showcase in het Amerikaanse St. Louis, kunnen zich nog tot 22 juni aanmelden. Tijdens de showcase, die jaarlijks plaatsvindt, krijgen uiteindelijk twee Nederlandse bedrijven uit de agrofood- of de duurzame landbouw-/energiesector de kans zich te presenteren.

De Ag Innovation Showcase wordt jaarlijks georganiseerd door het Larta Institute, een non-profit organisatie die bedrijven helpt bij het vermarkten van innovatieve ideeën en initiatieven. De bedrijven die deelnemen, krijgen intensieve pitchtraining en mentoring tijdens het voortraject en one-on-one matchmaking tijdens het evenement op 14, 15 en 16 september.

Tijdens het evenement krijgen in totaal twintig ondernemingen de mogelijkheid te pitchen. Zij zullen dit doen voor een investeerdersforum bestaande uit een aantal grote bedrijven en investeerders, voornamelijk uit de agrofood-branche.

Bedrijven die nog willen meedingen naar een kans om te pitchen op het evenement, zullen snel actie moeten ondernemen. De inschrijving sluit namelijk aanstaande maandag (22juni). Tot die tijd kunnen ondernemers zich nog aanmelden door op de website https://portal.larta.org/registration/agshowcase het applicatieformulier in te vullen.

Bron: Larta Institute/Ministerie van Buitenlandse Zaken