World Dairy Expo: Holland Dairy Info Booth

World Dairy Expo
De staat Wisconsin is het hart van de zuivelsector in de Verenigde Staten. De World Dairy Expo is de ontmoetingsplaats voor de Amerikaanse bedrijven die in deze sector actief zijn. Op de al sinds 1971 jaarlijks gehouden Dairy Expo zullen ook meer dan 70.000 internationale bezoekers aanwezig zijn.

Op de tradeshow staan 850 exposerende bedrijven, waaronder een aantal bekende Nederlandse bedrijven zoals: Holstein International, Trioliet, Lely, CRV, Eurogenes, Ai Total en DSM.

World Dairy Expo en uw organisatie
Het Nederlandse Consulaat Generaal in Chicago heeft in samenwerking met de Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij van Noord Nederland (NOM) van 30 september tot en met 4 oktober 2014 een Holland Dairy Info Booth op dezeWorld Dairy Expo. Daar kunnen wij u helpen met het zetten van de eerste stappen of de uitbreiding van uw huidige activiteiten op de lucratieve Amerikaanse markt.

Thema
farm en innovatieve producten.

Holland Dairy Info Booth
De Holland Dairy Info Booth (stand 45 in de Main Concourse) is de ideale manier om kosteloos deel te nemen aan deze beurs en de producten en/of diensten van uw bedrijf onder de aandacht te brengen middels brochures, promotie fimpjes, productmonsters, etc. De leads die dit oplevert worden door het consulaat na afloop van de beurs toegezonden.

De stand wordt bemand door een specialist van de NOMen een commerciële medewerker van het consulaat. Als u zelf of uw vertegenwoordiger overkomt, kan de Info Booth worden gebruikt om potentiële zakenpartners te ontmoeten. Ook bemiddelen wij op verzoek bij het maken van de gewenste afspraken. Meer informatie over de beurs

Meer informatie en aanmelden (tot 25 September):
Consulaat-Generaal der Nederlanden in Chicago
Myria van Raemdonck, Commerciële medewerker
303 E. Wacker Drive, Suite 2600, Chicago, IL 60601, USA
T: +1 312 780 1307
E: myria-van.raemdonck@minbuza.nl

N.V. NOM – Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij van Noord- Nederland
Joep de Vries, Foreign Direct InvestmentManager Agri&Food
T: +31 (0)6 253 926 71
E: jdevries@nom.nl

Na bevestiging van deelname kunt u het adres van het Consulaat gebruiken voor toezending van uw brochures, etc. gaarne bij de toezending van materiaal rekening houden met 5/6 dagen verzending.

Bron: NV NOM